Warning: Illegal string offset 'options' in /home/proudfit/public_html/wp-content/themes/strikon/single-slider.php on line 10

SAUNA

SAUNA


 

Gama traditionala de saune Tylo

AVANTAJELE PRIN CALITATE

Lemn selectionat – o sauna adecvata necesita lemn pe masura. Tylö foloseste numai lemn autentic de cea mai inalta calitate.

Ventilatie perfecta cu sursa de aer si un sistem de evacuare amplasate conform principiilor Tylö. Acestea folosesc legile fizici pentru a dispersa caldura in mod natural si pentru a crea zone cu temperatura diferita in sauna.

Banci largi, confortabile, din lemn masiv, cu o constructie robusta si suprafata din catifea moale.

Spatarele conturate sporesc confortul saunei si permit relaxarea musculaturii tensionate.

Gama cu incalzirea de tip infrarosu

Elementele de incalzire in infrarosu sunt folosite pentru a mari viteza de incalzire a unei saune uscate traditionale sau ca sistem unic de incalzire intr-o sauna de lemn.

Radiatiile incalzesc imediat cabina, astfel ca puteti sa va relaxati imediat pe bancile saunei, fara sa fiti nevoit sa asteptati ca radiatorul sa incalzeasca intai aerul.

Elementele de incalzire in infrarosu marca Tylö sunt de cea mai inalta calitate, fiecare avand intrerupator propriu, termostat incorporat si temperatura programata pentru oprire automata, ca masura de siguranta.